κατασκευή ιστοσελίδας portal

Αναρτήθηκε από Niko On 6:44 π.μ.

Τι εννοούμε με τον όρο Portal;

Portal ονομάζεται μία ιστοσελίδα η οποία περιλαμβάνει ειδήσεις και νέα. Περιέχει υποκατηγορίες στις οποίες αποτυπώνονται οι πληροφορίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο κοινό. Τα portals είναι απαραίτητα για εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και μέσα μαζικής επικοινωνίας, καθώς και για δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

Η NIPA αναλαμβάνει τη δημιουργία ιστοσελίδας portal για οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα και οργανισμό. Η ανάπτυξη ιστοσελίδας portal από εμάς γίνεται με τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εργαλείων σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας.

Τι δυνατότητες πρέπει να έχει ένα portal;

Ένα portal πρέπει να έχει τις εξής δυνατότητες:

Διαχείριση περιεχομένου ανάλογα με τα δικαιώματα του επισκέπτη. Δηλαδή μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει, να αφαιρέσει ή να προσθέσει τα άρθρα ή τις φωτογραφίες που επιθυμεί. Διαχείριση χρηστών, δυνατότητα εγγραφής του χρήστη με κωδικό, διαχείριση προφίλ. Ηλεκτρονικό εμπόριο με καταλόγους προϊόντων και καλάθι αγορών. Αυτόματη αποστολή email ανάλογα με τις ενέργειες του κάθε χρήστη. Διάφορα επίπεδα ασφάλειας και πρόσβασης του κάθε χρήστη ανάλογα με την ιδιότητά του καθώς και πολλά άλλα.

Η κατασκευή ιστοσελίδας portal από τη NIPA γίνεται πάντα με βάση τις ανάγκες του κάθε φορέα. Δημιουργούμε αρχικά ένα πλάνο με τις δικές σας απαιτήσεις και ακολουθώντας αυτό δίνουμε τη μεγαλύτερη προσοχή στα σημεία που μας έχετε επισημάνει.

Η δημιουργία portal από εμάς γίνεται πάντα υπεύθυνα και σε λογικό χρονικό πλαίσιο. Επίσης πάντα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης και εξέλιξης του portal όποτε εσείς το επιθυμείτε.